Senin, 03 Agustus 2015

Promo Dufan Terbaru Agustus 2015

Promo Dufan - Tarikh 17 Ogos yang merupakan hari kemerdekaan Republik Indonesia selalu dimanfaatkan seluruh Bangsa Indonesia untuk mengadakan pelbagai acara dalam rangka memperingati hari besar tersebut. Bagi anda yang masih bingung bagaimana merayakan hari kemerdekaan Indonesia boleh berkunjung ke Atlantis Water Adventure Ancol Taman Impian yang sudah menyiapkan promo dan acara istimewa.

Pada tarikh 3-31 Ogos 2015, anda dapat merasakan keseronokan berekreasi ke Atlantis Water Adventure dengan harga Promo Dufan Rp 150,000 setiap harinya dan lansung mendapat kad keahlian tahunan Atlantis Value Card. Pelbagai door prize menarik bersedia menjadi milik anda yang berani menjawab cabaran lumba-lumba seru di Atlantis Water Adventure.
Menyambut dirgahayu Republik Indonesia ke-70, Samudra Dolphin Park sudah menyiapkan siri Promo Dufan dan acara istimewa. Pada tempoh 3-31 Ogos 2015, pengunjung boleh berekreasi ke Lautan Dolphin Park dengan harga Rp 150,000 setiap harinya dan langsung mendapatkan kad keahlian tahunan Dolphi Card. Terdapat juga tiket gabungan Lautan Dolphin Park - Seaworld Ancol seharga Rp 180.000.

Pada tarikh 17 Ogos 2015 akan dilaksanakan pengibaran bendera merah putih bawah air di Bawah Air Teater Lautan Dolphin Park. Pelbagai lumba dengan door prize menarik juga melengkapi keceriaan Promo Dufan serta perayaan dirgahayu Republik Indonesia di Lautan Dolphin Park.

Lihat promo selengkapnya, klikhttp://www.hargapromosi.com/2015/07/promo-dufan-terbaru.html